Klima uređaj Olimpia Splendid Unico Twin – bez vanjske jedinice – Unico Twin Master/Unico Twin Wall

Kontaktirajte nas!

Klima uređaj Olimpia Splendid Unico Twin - bez vanjske jedinice - Unico Twin Master/Unico Twin Wall
CIJENA NA UPIT
U cijenu je uključen PDV (25%)
Tehničke karakteristike
Radna tvar R410A
Napon priključka 230 V / 50 Hz
Jamstvo 24 mjeseca
Brzine ventilatora 3 brzine
Težina (Kg) 40.5
Dimenzije (V׊×D) mm 516×902×229
Razina buke (dBA) 33/42

Unico Twin sustav predstavlja se kao dugo očekivano rješenje za vrlo specifičnu, ali čestu situaciju gdje je ugradnja klasičnog klima uređaja nemoguća, a mobilni klima uređaj ne predstavlja adekvatno rješenje. Srećom, kompromisi koji su bili nužni da bi se zadovoljili navedeni uvjeti ne odnose se na samu kvalitetu uređaja, funkcionalnost i pouzdan rad.

Ovaj izvrstan sustav može se pohvaliti podrškom za dvostruku klimatizaciju, odnosno u dvije prostorije s pomoću dvije zasebne jedinice. One u suradnji osiguravaju vrhunsku klimatizaciju, zadržavanje estetike i jednostavnu instalaciju. Jedinice se mogu koristiti istovremeno ili zasebno, ovisno o potrebama korisnika. Kako bi se osigurao veći izbor ugradnje, omogućena je instalacija na gornji i donji dio zida, i to u samo nekoliko minuta.

Ovaj model nudi i mogućnost grijanja. Zahvaljujući ovoj značajki možete zamijeniti ili podržati tradicionalno grijanje u prijelaznim razdobljima, ovisno naravno o podneblju u kojem se nalazite i veličini prostorije za koju je klima namjenjena.

Uz sve navedene odlične karakteristike, ne smijemo zaboraviti na sustav filtracije, danas sve važniji čimbenik pri izboru klima uređaja. Unico Twin koristi Pure System 2, višenamjenski sustav koji kombinira elektrostatički filtar (eliminira sitne čestice poput dima, prašine, peluda i dlaka kućnih ljubimaca, pomažući u sprječavanju aktivacije alergijskih reakcija) s filtrom s aktivnim ugljenom (eliminira loš mirise i inaktivira štetne plinove). Kako bi se tada čisti, savršeno klimatizirani zrak ravnomjerno raspodijelio po prostoriji, otvor ispuha zraka dodatno je povećan, do mjere gdje će zadovoljiti i najzahtjevnije uvjete.

Da bi se zadovoljile različite potrebe korisnika i okruženja, Unico Twin dolazi s mogućnošću izbora između nekoliko različitih načina rada:

Ventilator - za trenutke kada je potrebna samo ventilacija
Odvlaživanje - odvlaživanje zraka koje spašava od ljetnih sparina i uklanja pretjeranu vlagu
Automatski - potpuno automatizirani rad koji mijenja parametre ovisno o temperaturi okoline
Noćni - postupno povećava postavljenu temperaturu i osigurava smanjenu buku za lakši san
Timer - omogućuje željenu vremensku postavku rada unutar 24 sata
Koliko je ovaj iznimni klima uređaj bogat tehnologijama i mogućnostima, toliko je i jednostavan za korištenje. Višenamjenski daljinski upravljač osigurava lako upravljanje objema jedinicama.

Sve u svemu, radi se o jednom pametno zamišljenom klima uređaju, koji je pronašao svoje mjesto na tržištu zahvaljujući brojnim inovacijama i činjenici da jedini u potpunosti rješava specifične probleme s kojima se mnogi korisnici danas susreću. Nudi većinu modernih tehnologija i funkcionalnosti na koje smo navikli kod standardnih zidnih klima uređaja, uz odličnu filtraciju te jednostavnu i naprednu kontrolu.

Kontaktirajte nas!