Portfolio Category: Uređaji bez vanjske jedinice

Klima uređaj Olimpia Splendid Unico Twin – bez vanjske jedinice – Unico Twin Master/Unico Twin Wall

Ovaj izvrstan sustav može se pohvaliti podrškom za dvostruku klimatizaciju, odnosno u dvije prostorije s pomoću dvije zasebne jedinice. One u suradnji osiguravaju vrhunsku klimatizaciju, zadržavanje estetike i jednostavnu instalaciju. Jedinice se mogu koristiti istovremeno ili zasebno, ovisno o potrebama korisnika. Kako bi se osigurao veći izbor ugradnje, omogućena je instalacija na gornji i donji dio zida, i to u samo nekoliko minuta.
Opširnije

Klima uređaj Olimpia Splendid Unico Air Inverter 10 HP – bez vanjske jedinice

Unico Air Inverter 10 HP predstavlja se kao dugo očekivano rješenje za vrlo specifičnu, ali čestu situaciju gdje je ugradnja klasičnog klima uređaja nemoguća, a mobilni klima uređaj ne predstavlja adekvatno rješenje. Srećom, kompromisi koji su bili nužni da bi se zadovoljili navedeni uvjeti ne odnose se na samu kvalitetu uređaja, funkcionalnost i pouzdan rad.
Opširnije

Klima uređaj Olimpia Splendid Unico Air Inverter 10 SF – bez vanjske jedinice

Unico Air Inverter 10 SF predstavlja se kao dugo očekivano rješenje za vrlo specifičnu, ali čestu situaciju gdje je ugradnja klasičnog klima uređaja nemoguća, a mobilni klima uređaj ne predstavlja adekvatno rješenje. Srećom, kompromisi koji su bili nužni da bi se zadovoljili navedeni uvjeti ne odnose se na samu kvalitetu uređaja, funkcionalnost i pouzdan rad.
Opširnije

Klima uređaj Olimpia Splendid Unico Air Inverter 8 HP – bez vanjske jedinice

Unico Air Inverter 8 HP predstavlja se kao dugo očekivano rješenje za vrlo specifičnu, ali čestu situaciju gdje je ugradnja klasičnog klima uređaja nemoguća, a mobilni klima uređaj ne predstavlja adekvatno rješenje. Srećom, kompromisi koji su bili nužni da bi se zadovoljili navedeni uvjeti ne odnose se na samu kvalitetu uređaja, funkcionalnost i pouzdan rad.
Opširnije