Usluge prodaje ugradnje i održavanje klima uređaja

Prodaja

U našoj ponudi nudimo vam klima uređaje za najzahtjevnije korisnike vrhunske kvalitete s višegodišnjom garancijom po povoljnim cijenama.

Ugradnja

Predlažemo i nudimo rješenja montaža klima uređaja optimalno za Vaš prostor te smještaj vanjske jedinice na način koji će najmanje narušavati izgled objekta, te biti po zahtjevima korisnika, a u granicama optimalnog rada samog uređaja.

Servis i održavanje

Servis osiguravamo u garantnom i vangarantnom roku. Servis preporučujemo jednom godišnje osim kod uređaja za komercijalnu upotrebu gdje su servisni intervali kraći, ovisno o uvjetima rada samog uređaja. Servis i održavanje kod većih objekata po potrebi rješavamo i ugovorom. Jamstvo na uređaje vrijedi isključivo uz redovan godišnji servis i samo na taj način se može osigurati bezprijekoran rad uređaja.
Informacije i narudžbe servisa ili  uvida u Vaš prostor možete izvršiti putem telefona ili putem kontakt obrasca.

POSJEDUJEMO RIJEŠENJE MINISTARSTVA ZAŠTITE OKOLIŠA I ENERGETIKE ZA OBAVLJANJEM DJELATNOSTI PRIKUPLJANJA ,PROVJERE PROPUŠTANJA,UGRADNJE I SERVISIRANJA RASHLADNIH I KLIMATIZACIJSKIH UREĐAJA I OPREME TE DIZALICA TOPLINE KOJE SADRŽE KONTROLIRANE TVARI ILI O NJIMA OVISE

Pogledajte kompletan cjenik naših usluga ovdje.