Gree klima uređaji

 Za vaše komercijalne uvjete obratite  nam  a ovdje preuzmite VPC cjenike

 

GREE CJENIK 2018

GREE-katalog  pdf

Gree i Daikin

uložili su u omjeru 51% naprema 49% ukupnog ulaganja u nove pogone. Zhuhai Gree Daikin Device Co. Ltd. zajednička tvrtka osnovana je da bi se standardizirala proizvodnja inverterskih kompresora i štampanih ploča(PCB) po znatno nižoj cijeni. Oba dijela ključne su komponente kućnih klima uređaja.

Druga tvrtka, Zhuhai Gree Daikin Precision Mold Co. Ltd. proizvodi visoko kvalitetna kućišta, sa nižim troškovima, za pravovremenu isporuku baznim tvornicama.

>> Pregledajte ponudu Gree klima uređaja

Zajednički pothvat počet je sa proizvodnjom kompresora u proljeće 2010. s godišnjim kapacitetom od 1 miljuna jedinica. U 2012. kapacitet proizvodnje biti će povećan na 1,5 milijuna jedinica godišnje. Proizvodnja PCB-a, koja uključuje upravljanje inverter klima uređajima, također će početi s godišnjim kapacitetom od 1,5 milijuna komada uskoro.

Pet područja suradnje:

1. Zajednički razvoj inverter klima uređaja,
2. Zajednička proizvodnja ključnih komponenti,
3. Zajednička proizvodnja kalupa,
4. Zajednička nabava sirovina i dijelova,
5. Proizvodnja kućnih inverter klima uređaja za japansko tržište.

GREE je već proizveo i isporučio prvih pola mil. inverter klima uređaja koje DAIKIN pod svojim imenom prodaje na japanskom tržištu.

GREE Electric Appliances, Inc. of Zhuhai (“Gree”) je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Sa sjedištem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u 9 tvornica širom svijeta te u njima radi preko 80.000 djelatnika, a od čega je više od 5000 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja. Upravo zbog snažnog istraživačko-razvojnog odjela, danas je Gree ponosni vlasnik više od 3.500 prijavljenih patenata.

Godišnji proizvodni kapacitet iznosi preko 60 milijuna kompleta klima uređaja kućne serije te 5,5 milijuna kompleta uređaja komercijalne serije. Gree proizvodi su podijeljeni u 20 kategorija, sa 400 serija i preko 7000 modela. Danas više od 200 milijuna ljudi širom svijeta koristi proizvode koje je proizveo Gree.

Posebna pažnja se posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima, ali i potrošnji električne energije, nivou buke te ugrađenim materijalima, što Gree izdvaja od uređaja ostalih proizvođača.

Danas se Gree proizvodi kontinuirano isporučuju u svim dijelovima svijeta i pomažu pri stvaranju udobnog i harmoničnog radnog okoliša i obiteljske atmosfere. U želji da svojim kupcima omogući jednostavnije i ugodnije korištenje, Gree je uvijek ispred naših želja i potreba.