Mitsubishi AY novi model 2023

Novi modeli iz serije MSZ-AY bit će dostupni početkom travnja. U usporedbi sa serijom MSZ-AP, serija MZS-AY ponudit će niz poboljšanja, kako u pogledu učinkovitosti tako i dodatnih funkcija.

MSZ-AY je najnoviji model u seriji zidnih klima uređaja koji su pogodni i za grijanje zimi jer u režimu grijanja rade do -20 °C. Posebnost modela je bijela mat površina zidne jedinice koja se nenametljivo uklapa u moderno uređene prostorije. No, kako je klimatizacija najvažnija stvar u klimatizacijskim sustavima, dizajn služi tehnologiji koja osigurava idealan smjer strujanja zraka, nečujan rad uz najmanju ventilaciju i najveću energetsku učinkovitost u hlađenju.

Mitsubishi Electric je poznata robna marka u industriji klima uređaja, i to s dobrim razlogom. Njihova nova serija split klimatizacijskih sustava MSZ-AY poznata je po visokoj kvaliteti performansi, energetskoj učinkovitosti i pouzdanosti. Evo nekoliko razloga zašto biste mogli razmotriti Mitsubishi Electric MSZ-AY split klima uređaj za svoj dom ili posao:

Energetska učinkovitost:
A+++/A++: Ugrađena napredna inverterska tehnologija koja može smanjiti potrošnju energije do 30%. Ovo ne samo da štedi novac na računima za energiju, već i smanjuje vaš ugljični otisak.

Tihi rad 18dB:
S unutarnjim jedinicama Mitsubishi Electric AY zajamčen je još tiši (u usporedbi s drugim modelima) rad od 18 db, stoga su dobar izbor za spavaće sobe, urede i druge mirne prostore.

Napredno filtriranje Quad plus plazma filter:
Mitsubishi AY unutarnje jedinice opremljene su naprednim filtrima koji pomažu u uklanjanju organskih zagađivača, alergena i drugih zagađivača iz zraka. To može poboljšati kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru i stvoriti zdravije životno ili radno okruženje.

Jednostavna instalacija:
Mitsubishi Electric AY klima uređaji dizajnirani su za jednostavnu instalaciju uz minimalne smetnje u vašem domu ili poslovnom prostoru. Mogu se instalirati u različitim konfiguracijama na različitim mjestima

Svestranost:
Mitsubishi Electric split klima uređaji dostupni su u različitim veličinama i kapacitetima, tako da su prikladni za različite primjene. Bilo da želite rashladiti malu spavaću sobu ili veliki dnevni boravak.

Sve u svemu, klima uređaji Mitsubishi Electric MSZ-AY izvrstan su izbor za svakoga tko traži pouzdano, energetski učinkovito i visokoučinkovito rješenje za hlađenje i grijanje. Sa svojim naprednim funkcijama i svestranim dizajnom zasigurno će pružiti godine udobnosti i zadovoljstva.

Više o proizvodu možete vidjeti u linku.