Najjeftinije grijanje do -30 ° C i hlađenje do +54 ° C s vrhunskim klima uređajima

Kontaktirajte nas!

KLIMA UREĐAJ GREE U-CROWN PREMIUM INVERTER GRIJANJE DO -30° C

u crovn

 

 

 

 

 

Vanjska jedinica funkcionira učinkovito pri ekstremno niskim zimskim temperaturama (-30 ° C), kao i na vrlo visokim temperaturama (do +54 ° C) .Bez imalo ustručavanja možemo reči da je ovo uređaj za 21. stoljeće energetske klase A++.

cijena od:9,230 kn (PDV uključen)

>> opširnije

 

Mitsubishi Elite Inverter MSZ/MUZ LN  R32

 

Novi rekorder energetske učinkovitosti te tehnološki lider među klima uređajima na tržištu. Postiže najviše SEER i SCOP koeficijente, omogućuje upravljanje WiFijem te ima ugrađen 3D I see sensor za prisutnost osoba.

cijena već od: 8,775,00 kn (PDV uključen)

>> opširnije

 

Mitsubishi MFZ-KJ 

 

 

Podna serija je dostupna u veličinama od 2.5, 3.5 i 5 kW. Unutarnje jedinice se savršeno uklapaju u luksuzne interijere. Imaju izvrsnu distribuciju zraka uz vrlo tihi rad. Jedinice ove serije moguće je koristiti i u multisplit sustavima.

CIJENA NA UPIT

>> opširnije

Gree Lomo GWH-QB Inverter Series-Regular

Lomo-A5

Klima uređaj Lomo gwh-qb serija regular Super Dc inverter u izvedbi toplinske pumpe koristi vrhunsku G10 tehnologiju.Specijalno dizajniran prednji panel sa nevidljivim displejom u stand by režimu savršeno će se uklopiti u svaki prostor bilo u kučanstvu ili poslovnim prostorijama.Ovaj visoko efikasan uređaj energetske klase A++ koristi kao rashladno sredstvo ekološki freon R32 i usklađen je sa ERP

cijena već od: 3.450,00kn (PDV uključen)

>> opširnije

Hyundai Elite inverter HRH/HRO-GMV  serija

hyundai-elite-inverter-2-5b18fc0cc4f6e_5b18fcfcb9c59

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top model korejskog proizvođača osvaja svojim inovativnim dizajnom i moćnim performansama.Visoka energetska učinkovitost u hlađenju i grijanju postignuta je korištenjem naprednog kompresora i ekološkog rashladnog medija R32.Elite inverter model dolazi u 3 različina učina - 2,6 / 3,5 / 5,2 kW. Opremljen je ionizatorom zraka i funkcijom samočišćenja. Njime je moguće upravljati putem WiFi sučelja

cijena već od :3,000,00 kn(PDV uključen)

>>opširnije

TOSHIBA SHORAI PREMIUM KLIMA UREĐAJ

 

Novi Toshibin klima uređaj Shorai premium sa vrhunskom filtracijom IAQ i ugrađenim ionizatorom zraka odlične energijske učinkovitosti A++ za hlađenje i grijanje – 3D-Airflow (22 i 24)
Priložen je praktičan infracrveni daljinski upravljač – WiFiready

cijena već od : 5,800,00 kn(PDV uključen)

>> opširnije

TOSHIBA PARAPETNE JEDINICE

 

Uz varijabilno upravljanje ispuha zraka, ovaj klima uređaj idealan je za grijanje prostora. Zahvaljujući mogućnosti ispuha toplog zraka na donjoj strani jedinice, postiže se efekt podnog grijanja.

cijena već od : 7,760,00 kn(PDV uključen)

>> opširnije

TOSHIBA SUZUMI PLUS SERIJA KLIMA UREĐAJA

Izuzetna jedinica koja osvaja modernim, jednostavnim dizajnom. Opremljena IAQ filterskim sustavom i pokretana dvostrukim rotacijskim kompresorom (modeli 16/18/22), ovaj model pruža visoku razinu energetske efikasnosti uz pristupačnu cijenu.

cijena već od : 4,980,00 kn(PDV uključen)

>> opširnije

TOSHIBA DAISEKAI 9 SERIJA KLIMA UREĐAJA

 

Najviši koeficijenti energetske učinkovitosti odlika su novog top modela u ponudi japanskog proizvođača. Osim naglaska na uštedi energije Super Daiseikai 9 opremljen je super ionizatorom zraka i plasma filterom koji osiguravaju najviši stupanj kvalitete zraka u svim uvjetima korištenja

cijena već od : 8,100,00 kn(PDV uključen)

>> opširnije

FUJITSU SUPER ECO INVERTER

Kompaktne dimenzije osigurale su ovom uređaju privlačan izgled, a ugrađena tehnologija vrlo visoke performanse i nisku potrošnju električne energije. Uređaj u radi proizvodi tek 20 dB buke što je usporedivo s ljudskim šaptom. Poslušajte ga i vi!

CIJENA NA UPIT

>> opširnije

FUJITSU ADVANCE INVERTER

 

Radna tvar R32 koja pogoni novi model u Fujitsuovoj paleti osigurava iznimnu energetsku učinkovitost, no usprkos tome, dizajn uređaja je nenametljiv a dimenzije vrlo skromne. Suprotno tome, tehničke karakteristike i funkcije su maksimalno raskošne

CIJENA NA UPIT

>> opširnije

HYUNDAI KLIMA UREĐAJ PARAPETNA JEDINICA 3.5 KW

Hyundai klima uređaj koji odgovara svim vašim potrebama i pruža savršen komfor u vašem domu 24 sata svih 7 dana u tjednu.Za savršeni komfor cijelog prostora.
Njezina mala visina omogućuje savršenu ugradnju ispod prozora(idealno za grijanje).
Vrijednosti sezonske učinkovitosti do A++ za hlađenje i grijanje.

cijena već od : 4,480,00 kn(PDV uključen)

>> opširnije

Kontaktirajte nas!