Gree prijenosni klima uređaji

Kontaktirajte nas!

Prijenosne klima uređaje možete premještati prema volji i potrebi. Ne zahtijevaju trajnu montažu i time eliminiraju taj trošak. Imaju kotačiće koji olakšavaju njihovo premještanje po prostorijama. Možete ih, prema potrebi, koristiti u kuhinji, blagovaoni, dnevnoj ili spavaćoj sobi. Jedino na što trebate pripaziti jest da redovito praznite posudu u kojoj se skuplja voda.

Koje su prednosti korištenja prijenosnih klima uređaja?

Obzirom da prijenosni klima uređaji ne ovise o centralnom sustavu hlađenja, omogućuju jednostavnije hlađenje specifičnih lokacija. Jednostavnije rečeno, možete hladiti upravo tamo gdje vam je hlađenje u tom trenu potrebno. Za razliku od centralnih sustava rashlađivanja, prijenosni klima uređaji ne stvaraju velike temperaturne fluktuacije te koriste manje energije nego ostali tipovi rashladnih sustava. Prijenosni klima uređaj može pročišćavati zrak koji hladi ako je opremljen odgovarajućim filtrima te ima ugrađen odvlaživač zraka. Evo još nekoliko prednosti prijenosnih klima uređaja.

Proizvođač: GREE
Model: GPH12AN-K5NNA1A WIFI
Cijena na upit
Prijenosni klima uređaj
- Mogućnost upravljanja putem Wi-Fi sučelja
- Uključen bežični daljinski upravljač
- Mogućnost kontrole na samom uređaju
- Funkcija odvlaživanja
- Funkcija grijanja i hlađenja
Učinak hlađenja: 3,5kW
Prikladno za prostor: 25m2
Učinak grijanja: 3,5kW
Prikladno za prostor: 20m2
Dimenzije (V x Š x D): 835 x 405 x 385mm

Proizvođač: GREE
Model: GPC09AK-K5NNA3A
Cijena na upit
Prijenosni klima uređaj
- Uključen bežični daljinski upravljač
- Mogućnost kontrole na samom uređaju
- Funkcija odvlaživanja
Učinak hlađenja: 2,6kW
Prikladno za prostor: 15m2
Dimenzije (V x Š x D): 770 x 315 x 395mm

 

1. Niska cijena

Za razliku od ostalih klima uređaja, zidnih, prozorskih, stropnih, centralnih i ostalih, prijenosni klima uređaji imaju najpovoljnije cijene.

2. Bez montaže

Ovi pokretni klima uređaji su jednostavni za korištenje. Pronađite mjesto za ispušnu cijev i to je sve. Nema potrebe za kompliciranom montažom koja zahtjeva iskusne stručnjake. Eliminacija cijene montaže dodatno podupire argument iz točke 1.

3. Pokretno i prilagodljivo

Zahvaljujući ugrađenim kotačićima, možete premještati svoj prijenosni klima uređaj iz prostorije u prostoriju bez ikakve muke. Generalno, prijenosni klima uređaji su lagani i nisu masivni pa ih je lako premjestiti kako biste hladili onu prostoriju koja u tom trenu zahtjeva hlađenje.

4. Usmjereno hlađenje

Kako smo već rekli, prijenosni klima uređaj možete premještati iz prostorije u prostoriju i hladiti samo onaj dio doma u kojem se u tom trenu nalazite. Prijenosni klima uređaj će prostoriju u kojoj se nalazi ohladiti brzo i učinkovito.

5. Energetska učinkovitost

Usporedimo li ga s centralnim sustavom hlađenja, prijenosni klima uređaj ne hladi cijeli dom (ili ured) već samo onu prostoriju u kojoj se u tom trenu nalazite. Ovo je znatno učinkovitije s energetskog gledišta. Uz to, prijenosni klima uređaji sami po sebi troše manje struje nego zidni ili stropni split sustavi.

Nadalje, ako je vaš dom uređen po principu otvorenog životnog prostora, što znači da su kuhinja, blagovaona i dnevna soba u jednom jedinstvenom prostoru, biti će vam dovoljna jedna pokretna jedinica kako biste ohladili cijeli taj prostor, u kojem se ionako većinom zadržavate tijekom dana. Prije spavanja jednostavno preselite klima uređaj u spavaću sobu i rashladite je na temperaturu ugodnu za spavanje.

Naravno, kao i kod svih ostalih klima uređaja, obratite pažnji na filtre koje koriste prijenosni klima uređaji, odnosno da ih redovito čistite ili mijenjate.

Kontaktirajte nas!