O nama

Tko smo
Klima Tesar osnovana je 2002 godine, te se prvenstveno bavi prodajom, ugradnjom i održavanjem klimatizacijskih uređaja i sistema u malim kućanstvima, firmama te većim objektima. Uglavnom djelujemo na području grada Zagreba i Zagrebačke županije ali ćemo Vam sa zadovoljstvom naše usluge ponuditi bilo gdje unutar Republike Hrvatske.

Usluge
Predlažemo i nudimo rješenja smještaja unutarnje jedinice optimalno za Vaš prostor te smještaj vanjske jedinice na način koji će najmanje narušavati izgled objekta, te biti po zahtjevima korisnika a u granicama optimalnog rada samog uređaja. Ugradnju vršimo na svim vrstama objekata, visinama i pristupima ... (opširnije)

Reference
Kvaliteta izvedenih radova i zadovoljstvo klijenata i partnera naša su najveća promidžba. Dosadašnji uspješni projekti navode nas na kontinuirano učenje i usavršavanje kako bi našim kljentima i u budućnosti osigurali najbolje usluge u klimatizacijii ventilaciji . Naše usluge koriste javna i privatna poduzeća kao i pojedinci kod hlađenja i grijanja postoječih objekata... (opširnije)