Cijenimo Vašu privatnost i poštujemo Vaše osobne podatke

Od 25.05.2018 pregledavanjem i korištenjem web stranica, slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, KLIMA vl.DENIS TESAR,KRALJEVIČKA 20, ZAGREB dobrovoljno stavljate na raspolaganje svoje osobne podatke, a mi se obavezujemo da ćemo Vaše osobne podatke čuvati. Svi naši djelatnici, kao i poslovni partneri, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

KLIMA vl.DENIS TESAR,KRALJEVIČKA 20, ZAGREB prikuplja osobne podatke koji su potrebni za ispunjenje ugovornih obveza i te podatke dijelimo s trećim osobama kada je to neophodno za realizaciju dogovorenih usluga.

Vaše osobne podatke prikupljamo na nekoliko načina putem web stranica, prilikom izrade upita ili rezervacije, na način da sami unosite tražene podatke kontaktom sa našim djelatnicima gdje osobno, dobrovoljno, dajete osobne podatke u svrhu obrade za realizaciju dogovorenih usluga putem e-maila. Od Vaših osobnih podataka prikupljamo: ime i prezime, broj telefona, e-mail, adresu,broj osobnog dokumenta. Povremeno provodimo ankete i upitnike. Podatke koje dobrovoljno navedete preko anketa i upitnika koriste se isključivo za naše interne potrebe, u svrhu poboljšanja naših usluga.Navedene osobne podatke ne koristimo u promotivne svrhe.

Korištenjem stranice www.klima-uredaji.hr pristajete na naše korištenje kolačića. To su male datoteke koje se koriste za web analize, mjerenje broja posjetitelja, analizu pretraga, postavke jezika.Kako su stranice www.klima-uredaji.hr namijenjene za nekomercijalno korištenje nije dozvoljeno kopiranje tekstova i fotografija, distribuiranje, mijenjanje niti objavljivanje informacija u komercijalne svrhe. U slučaju dodatnih pitanja vezanih na zaštitu Vaših osobnih podataka, kontaktirajte nas na adresu: kontakt@klima-uredaji.hr