Grijanje kupaonica

blog-content-bathroom-underfloor-heating1

- JEDNOSTAVNA UGRADNJA
- UGODNO UPRAVLJANJE
- SIGURNOST
- IZBOR BOJA
- VISOKA KVALITETA
- DVOGODIŠNJA GARANCIJA

Primjena:

Zbog njihovog dizajna, ELEKTRA grijalice se mogu koristiti u kupaonicama, dnevnim sobama, kuhinjama, garderobama, frizerskim salonima itd. Koriste se za sušenje ručnika, donjeg rublja, kupaonske i druge odjeće.

ELEKTRA kupaonske sušilice i grijalice

su potvrđene od strane Polskie Centrum Badan i Certyfikacji (Poljski centar za ispitivanje i certificiranje) i omogućeno im je da budu označene oznakom “B” za sigurnost korištenja.
Ispitivanja i testiranja su dokazala da ELEKTRA proizvodi osiguravaju sigurnu toplinsku udobnost. U osnovnom proizvodnom programu postoji mogućnost izbora između dvije boje, bijele i kromirane. Za CX model postoji mogućnost izbora bilo koje željene RAL boje.

ELEKTRA CX sušilice i grijalice

su višefunkcijski uređaji koji daju dodatni izgled i stil kupaonicama. Pouzdano rade i neovisni su od kućnog sustava grijanja i zbog toga ih možete koristiti u bilo kojem trenutku. Poseban dizajn omogućava im da trenutno postignu potrebnu temperaturu.

ELEKTRA kupaonske sušilice i grijalice

se ističu jednostavnošću ugradnje. Postavljaju se na zid pomoću posebnih držača. Posebni poklopci u grijalici sakrivaju ugradbene nosače, vijke i drugo. Priključuju se na mrežu pomoću kabela s utikačem.