Thermoscreens zračne zavjese

Kontaktirajte nas!

Najbolja garancija za uštedu, sigurnost i zdravlje!

Sa Thermoscreens zračnim  zavjesama ostanite bezbrižni zauvijek

Uvijek pokušavate pronaći način kako smanjiti troškove te optimizirati potrošnju uz zadržavanje ugode u Vašem prostoru. Jedan od najviših troškova koji terete Vaš budžet su troškovi električne energije koji velikim dijelom otpadaju na grijanje/hlađenje prostora. Najučinkovitiji način kako ih smanjiti je ugradnja zračne zavjese koja omogućuje smanjenje i do 77% sveobuhvatnih troškova grijanja i hlađenja prilikom otvaranja vrata.

ZAŠTO UGRADITI ZRAČNU ZAVJESU?

thermoscreens-zracne-zavjese-zasto-ugraditi

POLITIKA OTVORENIH VRATA

Zračne zavjese omogućavaju rad s otvorenim vratima, bez gubitka ugode, uz nesmetan prolaz ljudi ili transport proizvoda. Idealne su za objekte gdje vrata moraju često ili stalno biti otvorena jer tada omogućavaju postizanje idealne temperature prostorije u što kraćem roku.

ZDRAVLJE, SIGURNOST I ZAŠTITA

Zračne zavjese povećanom brzinom, kroz posebno dizajniranu ispušnu rešetku koja minimizira zračne turbulencije, ravnomjerno upuhuju zrak preko cijele duljine rešetke, stvarajući nevidljivi plašt koji sprječava neželjena strujanja zraka te ulaz prašine, dima, ispušnih plinova, neugodnih mirisa i insekata u prostoriju osiguravajući čist, siguran i zdrav životni i radni prostor.

UŠTEDA ENERGIJE

Sa zračnim zavjesama, topli zrak u sezoni grijanja zadržava se unutar prostorije, a sprječava se  prodor hladnog vanjskog zraka, također suprotno vrijedi ljeti.

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA

Zračne zavjese lako se montiraju te su jednostavne za održavanje i servis. Predstavljaju jednostavno i isplativo rješenje za ugodan okoliš.

Thermoscreens zračne zavjese su uređaji koji predstavljaju visokoučinkovito rješenje za odvajanje klimatskih uvjeta na ulaznim vratima. Svojim širokim asortimanom zračnih zavjesa za grijanje, hlađenje i ambijentalno strujanje zraka, engleski proizvođač Thermoscreens, lider u proizvodnji zračnih zavjesa, nudi optimizirana rješenja za sve primjene: maloprodaja, komercijalni, javni objekti, arhitektonski, industrijski sektori, sve vrste hladnjača.

Thermoscreens Vam pruža:

  • Dokazani Brand (visoka i dugogodišnja reputacija širom svijeta)
  • Napredni inženjering i projektiranje
  • Odličan servis
  • Odlična kvaliteta
  • Izvanredna pouzdanost
  • Dostupnost
  • Konkurentna rješenja
  • Široki asortiman zračnih zavjesa za grijanje, hlađenje i ambijentalno strujanje zraka za sve primjene

thermoscreens-zracne-zavjese

Thermoscreens zračne zavjese dostupne su u dvije verzije: površinska (vidljiva zračna zavjesa) i stropna (vidljiva je samo rešetka zračne zavjese) ugradnja, a ovisno o seriji mogu biti ugrađene vertikalno i horizontalno u standardnoj ili dizajnerskoj varijanti.

thermoscreens-zracne-zavjese-povrsinsku-ugradnju

Svaki Thermoscreens proizvod konstruiran je s posebnom pažnjom imajući na umu energetsku efikasnost, kako bi se krajnjim korisnicima omogućilo da uživaju u uštedi energije i poboljšanim inovacijama tehnologije strujanja zraka. Izvoz njihovih proizvoda u više od 50 zemalja širom svijeta potvrđuje reputaciju brenda, izuzetan dizajn, uslugu, kvalitetu te pouzdanost zahvaljujući besprijekornom i učinkovitom radu.

Kontaktirajte nas!