Mitshubishi eletric klima uređaji FD kirigamin modeli

Kontaktirajte nas!

 - Grijanje na -15°C -

- Samo 20 dB -

- I see sensor -

- Plasma duo filter system

AKCIJA DO ISTEKA ZALIHA

TOP MODEL - KIRIGAMIN DC inverter - mono uređaj 2,5kW i 5kW

Mitsubishi electric katalog klima uredaja 2011._Page_10

Premium Kirigamine uređaji postižu vrijednost koeficijenata učinkovitosti EER i COP više od 5, što pridonosi daljnjim uštedama u potrošnji energije. FD serija kreirana je za superiornu harmoniju između visoke enegetske učinkovitosti i potpuno tihog rada. I-see sensor, Plasma-Duo i ostale nove funkcije podižu razinu komfora na još više razine.

Kirigamine_I-see_sensor.jpg

I-see sensor automatski se pomiče, bilježeći temperaturu poda na širokom području od 150°. Konvencionalni klima uređaj kontrolira unutarnju temperaturu bilježeći samo usisnu temperaturu, pri vrhu prostorije. Uslijed toga, temperatura na razini poda, koja igra vrlo značajnu ulogu na čovjekov osjet temperature, je zanemarena. I-see sensor detektira temperaturu poda i omogućuje komfor u zoni boravka.

U hlađenju

Nadgleda hlađenje u razini nogu radi izbjegavanja pothlađivanja. Hladni zrak ima tendenciju propadanja u razinu nogu, što je često uzrok pothlađivanju. I-see sensor provjerava ovu temperaturu i prilagođava istrujavanje zraka iz uređaja, kako bi se izbjeglo pretjerano hlađenje u razini nogu.

U grijanju

Nadgleda grijanje u razini nogu i održava toplinu prema potrebi. Topli zrak ima tendenciju podizanja, što je često uzrok nedovoljnom grijanju u zoni nogu. I-see sensor provjerava ovu temperaturu i prilagođava istrujavanje zraka iz uređaja, kako bi se izbjeglo nedovoljno grijanje u razini nogu.

Plasma Duo filtracija

Kirigamine_plasma_duo.jpg

Osim predfiltera, jedinica je opremljena i s dvije plasma funkcije pročišćavanja zraka. Ove funkcije osmišljene su radi odstranjivanja prljavštine iz zraka, i to čestica mikro i nano veličina.

Plasma elektroda je postavljena u uređaj, te elektro-otpuštanjem generira ozon i plazmu. Suradnja ozona i plazme i dva posebna filtra čine dinamičku plasma funkciju pročišćavanja zraka.

Protualergijski električni enzimski filter je postavljen u uređaj, te snagom statičkog elektriciteta u filtru i plasmi generiranoj u plasma elektrodi zadržava bakterije, polen i druge alergene u zraku, koji se nakon zadržavanja neutraliziraju enzimima u filtru.

Kontaktirajte nas!