Klima uređaj Olimpia Splendid Unico Pro Inverter 12 HP A+ – bez vanjske jedinice

Kontaktirajte nas!

Klima uređaj Olimpia Splendid Unico Pro Inverter 12 HP A+ - bez vanjske jedinice
CIJENA NA UPIT
Tehničke karakteristike
Radna tvar R410A
Wi-fi Wi-fi ready
Napon priključka 230 V / 50 Hz
Brzine ventilatora 3 brzine
Težina (Kg) 39
Dimenzije (V׊×D) mm 520×903×215
Razina buke (dBA) 32/43

Unico Pro Inverter 12 HP A+ predstavlja se kao dugo očekivano rješenje za vrlo specifičnu, ali čestu situaciju gdje je ugradnja klasičnog klima uređaja nemoguća, a mobilni klima uređaj ne predstavlja adekvatno rješenje. Srećom, kompromisi koji su bili nužni da bi se zadovoljili navedeni uvjeti ne odnose se na samu kvalitetu uređaja, funkcionalnost i pouzdan rad.

Ovaj izvrstan klima uređaj spada među najtanje u kategoriji klima bez vanjske jedinice. U samo 21.5 cm nalazi se sva potrebna tehnologija koja se inače dijeli na unutarnju i vanjsku jedinicu, a na vanjskoj površini umjesto velike vanjske jedinice mogu se vidjeti samo dvije rupe. Kako bi se osigurao veći izbor ugradnje, omogućena je instalacija na gornji i donji dio zida, i to u samo nekoliko minuta.

Ono što ga ističe ispred konkurencije je činjenica da dolazi i s kompletnom inverterskom tehnologijom koja inače krasi moderne zidne modele. Dobiven je snažan, svestran i učinkovit uređaj zahvaljujući širokom rasponu raspoloživih frekvencija i elektronskom upravljanju ekspanzijskim ventilom. Zahvaljujući inverterskoj tehnologiji, Unico Pro Inverter štedi još više energije u usporedbi s tradicionalnom izvedbom. Na ovaj se način izbjegava pretjerani rad i buka te štedi električna energija. Kako bi se postigla joše veća ušteda energije, ali postigao i tiši rad u svim zadanim uvjetim, ventilatori koriste novi dizajn V PRO i DC Inverter tehnologiju. Zahvaljujući navedenim napretcima, ovaj klima uređaj nalazi se u A+ (hlađenje) i A (grijanje) razredima, što je rijetkost u ovoj klasi uređaja.

Ovaj model nudi i mogućnost grijanja. Zahvaljujući ovoj značajki možete zamijeniti ili podržati tradicionalno grijanje u prijelaznim razdobljima, ovisno naravno o podneblju u kojem se nalazite i veličini prostorije za koju je klima namjenjena.

Da bi se zadovoljile različite potrebe korisnika i okruženja, Unico Pro Inverter dolazi s mogućnošću izbora između nekoliko različitih načina rada:

Ekonomični - omogućuje uštedu energije automatskim optimiziranjem performansi
Ventilator - za trenutke kada je potrebna samo ventilacija
Odvlaživanje - odvlaživanje zraka koje spašava od ljetnih sparina i uklanja pretjeranu vlagu
Automatski - potpuno automatizirani rad koji mijenja parametre ovisno o temperaturi okoline
Noćni - postupno povećava postavljenu temperaturu i osigurava smanjenu buku za lakši san
Tihi - način rada gdje se zahvaljujući naprednoj tehnologiji postigla niža razina buke rada za čak -10dB
Timer - omogućuje željenu vremensku postavku rada unutar 24 sata
Koliko je ovaj iznimni klima uređaj bogat tehnologijama i mogućnostima, toliko je i jednostavan za korištenje. Višenamjenski daljinski upravljač osigurava lako upravljanje, osvjetljeni ekran s kontrolom na dodir omogućuje upravljanje direktno na uređaju, a „Wireless wall control“ osigurava podršku za korištenje opcionalnog bežičnog zidnog upravljača (kupuje se zasebno). Naknadno, „WiFi spreman“ status ovog modela omogućuje kupnju i ugradnju dodatnog WiFi sučelja, pomoću kojeg je moguće upravljanje i preko vaših pametnih mobilnih uređaja.

Sve u svemu, radi se o jednom pametno zamišljenom klima uređaju, koji je pronašao svoje mjesto na tržištu zahvaljujući brojnim inovacijama i činjenici da jedini u potpunosti rješava specifične probleme s kojima se mnogi korisnici danas susreću. Nudi većinu modernih tehnologija i funkcionalnosti na koje smo navikli kod standardnih zidnih klima uređaja te jednostavnu i naprednu kontrolu.

Kontaktirajte nas!