Daikin klima uređaji

Kontaktirajte nas!

Daikin Europe N.V. (DENV) je podružnica u punom vlasništvu Daikin Industries Limited www.daikin.com. Multinacionalna je korporacija koja je registrirana na Japanskoj burzi i koja je vodeći svjetski proizvođač i dobavljač HVAC opreme – grijanje, ventilacija i klimatizacija, što obuhvaća i rješenja s dizalicama topline i rješenja za duboko smrzavanje. Tvrtka donosi inovativno, vrlo kvalitetno upravljanje unutarnjom klimom kako biste mogli zadovoljiti potrebe kupaca koji koriste naše uređaje za stambene, komercijalne i industrijske primjene.

Daikin Europe N.V. predstavlja sjedište tvrtke Daikin za prodaju, razvoj i proizvodnju u Europi, bliskom istoku i Africi. Daikin Europe Group trenutno obuhvaća 17 podružnica, 5 proizvodnih pogona, 17 pridruženih tvrtki, 5 prodajnih ureda i cijela mreža neovisnih distributera i kontakata za prodaju u EMEA opciji.

INVERTERSKO UPRAVLJANJE OPTIMIZIRA FREKVENCIJU
Daikinova inverterska tehnologija istinska je inovacija na polju upravljanja klimatizacijom. Načelo je jednostavno: inverter podešava upotrijebljenu snagu prema trenutnim potrebama – no ni više ni manje! Ova tehnologija donosi vam korist na dva načina:

Udobnost: Inverter višestruko vraća uložena sredstva kroz povećanje udobnosti. Sustav za klimatizaciju zraka s inverterom kontinuirano prilagođava snagu kojom grije i kojom hladi kako bi se postigla prikladna temperatura u prostoriji, povećavajući na taj način razine udobnosti. Inverter skraćuje vrijeme pokretanja sustava pa se temperatura u prostoriji postiže brže. Čim se dostigne propisana temperatura, inverter osigurava konstantno odražavanje.

Energetska učinkovitost Budući da inverter po potrebi nadzire i podešava temperaturu okoline, potrošnja energije smanjuje se za 30% u usporedbi s tradicionalnim sustavom za uključivanje/isključivanje.

VODEĆI U INOVACIJAMA U RASHLADNIM SREDSTVIMA

Kao odgovor na zabranu CFC i HCFC-rashladnih sredstava (regulacija F-plinom), industrija je poduzela opsežna istraživanja radi uvođenja alternativnih rješenja i ekološki prihvatljivih alternativa za rashladna sredstva koja su se koristila u prošlosti. Daikin predstavlja znak za poticaj za pronalaženje rashladnih sredstava s niskim s niskim potencijalnim utjecajem na globalno zagrijavanje (GWP) i prirodna rashladna sredstva.

Daikin već istražuje sredstva kao što su R32 i CO2, ali također upozorava odgovorne osobe da u obzir uzmu posredne emisije CO2 koje nastaju za vrijeme kompletnog životnog vijeka proizvoda a ne samo za traženje GWP rashladnog sredstva. Ovisno o primjeni, mora se odabrati većina učinkovitih opcija rashladnog sredstva.

Primjerice, Daikin je razvio visoko inovativni VRV CO2, kao alternativu sustavima s današnjim rashladnim sredstvima, te je na taj način iskoristio ekološke prednosti CO2, koji ima najmanji mogući potencijal globalnog zagrijavanje.

Kontaktirajte nas!