AUX Q-Premium 2.7 kW – ARI-09QFHB/ARO-09QFH

Kontaktirajte nas!

Ovaj dizajnerski model AUX klima uređaja podići će razinu estetike i hlađenja na zavidni nivo. Prije svega, odlikuju ga niska potrošnja električne energije, vrhunska obrada zraka i tihi rad. AUX Q-Premium s lakoćom će rashladiti željenu prostoriju i za vrijeme visokih vrućina i sparine, a u prijelaznim mjesecima poslužit će vam i za dogrijavanje prostora. Naravno, ne smijemo zaboraviti napomenuti da ova serija koristi ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32 koji ne samo da pomaže pri očuvanju okoliša, već i sam uređaj čini učinkovitijim.

Cijena: 514,97 €
Radna tvar R32
Raspon rashladnog učina (kW) 0,8 - 4,1
SEER / Energetski razred HL 6,2 / A++
God. potrošnja hlađenje (kWh) 149
Raspon učina grijanja (kW) 1,0 - 4,1
SCOP / Energetski razred GR 4,0 / A+
God. potrošnja grijanje (kWh) 943
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm 295×761×200
Težina unut. jed. (Kg) 7.5
Wi-fi Wi-fi uključen u isporuku
Dimenzije vanj. jed (V׊×D) mm 530×705×279
Težina vanj. jed. (Kg) 22.5
Promjer cijevi - tekuć. (mm/") 6,35 (1/4")
Promjer cijevi - plin (mm/") 9,52 (3/8")
Maksimalna duljina cijevi (m) 20
Maksimalna vis. razlika (m) 10
Napon priključka 230 V / 50 Hz
Jamstvo 60 mjeseci
Područje rada - hlađenje (°C) od 16°C do +49°C
Područje rada - grijanje (°C) od -15°C do +30°C

AUX Q-Premium
Klima uređaj Q-Premium ima funkciju 4D protoka zraka koja omogućuje da svaki kutak prostorije ima optimalan pritok zraka, a vanjska jedinica sadrži grijač kadice i kompresora pa možete računati na pouzdan rad tokom cijele godine, čak i za vrijeme posebno hladnih zimskih dana. Ti dodatni grijači će se pobrinuti da kompresor ispravno radi i da se kondenzat u kadici ne smrzava. Na ovaj se način osigurano je ispravno grijanje i dodatno se smanjuje potrošnja energije.
Kako bi se zadržao besprijekoran izgled unutarnje jedinice, Q-Premium koristi poseban HIPS materijal za apsorpciju UV zraka i stabilizaciju svjetla.
Uređaj standardno dolazi sa infracrvenim daljinskim upravljačem i WIFI 2.0, a iFeel funkcija omogućuje savršeno rashlađeni ili zagrijani zrak u svakom kutku prostorije.
Uz pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora koje učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente, ono što je zaista posebno kod Q-Premium uređaja je upravo mogućnost samočišćenja.
Na lamelama isparivača postiže se temperatura od 57°C što uzrokuje dodatnu 99.9% sterilizaciju, a ujedno pomaže i kod “defrost” funkcije. Korištenjem ove funkcije smanjit će se zadržavanje kondenzacije na lamelama, spriječiti razvoj bakterija poput legionele i naravno ukloniti mogući loši mirisi koji nastaju kod neadekvatnog održavanja klima uređaja.

Kontaktirajte nas!