AUX Q-Neo 2.7 kW – ARI-09QDH/ARO-09QDH

Kontaktirajte nas!

Ovaj dizajnerski model AUX klima uređaja podići će razinu estetike i hlađenja na zavidni nivo. Prije svega, odlikuju ga niska potrošnja električne energije, vrhunska obrada zraka i tihi rad. AUX Q-Neo s lakoćom će rashladiti željenu prostoriju i za vrijeme visokih vrućina i sparine, a u prijelaznim mjesecima poslužit će vam i za dogrijavanje prostora. Naravno, ne smijemo zaboraviti napomenuti da ova serija koristi ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32 koji ne samo da pomaže pri očuvanju okoliša, već i sam uređaj čini učinkovitijim.

Cijena: 488,09 €
Radna tvar R32
Raspon rashladnog učina (kW) 0,6 - 3,8
SEER / Energetski razred HL 6,2 / A++
God. potrošnja hlađenje (kWh) 149
Raspon učina grijanja (kW) 0,8 - 4,2
SCOP / Energetski razred GR 4,0 / A+
God. potrošnja grijanje (kWh) 943
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm 295×761×200
Težina unut. jed. (Kg) 7.5
Wi-fi Wi-fi uključen u isporuku
Dimenzije vanj. jed (V׊×D) mm 530×705×279
Težina vanj. jed. (Kg) 22.5
Promjer cijevi - tekuć. (mm/") 6,35 (1/4")
Promjer cijevi - plin (mm/") 9,52 (3/8")
Maksimalna duljina cijevi (m) 20
Maksimalna vis. razlika (m) 10
Napon priključka 230 V / 50 Hz
Jamstvo 60 mjeseci
Područje rada - hlađenje (°C) od 16°C do +49°C
Područje rada - grijanje (°C) od -15°C do +30°C

AUX Q-Neo
Q-Neo predstavlja idealan omjer snage i uštede energije. Ovaj uređaj dolazi opremljen s ugrađenom UV lampom , odnosno ultraljubičastom lampom koja je dobro poznato i efikasno rješenje za sterilizaciju u brojnim industrijama i vrstama poslovanja. Neutralizira viruse, bakterije i gljivice (plijesan) te nadopunjuje već odličan filterski sustav. Za efikasniju filtraciju pobrinuti će se filter s aktivnim ugljenom i filter s vitaminom C.
Q-Neo koristi poseban HIPS materijal za apsorpciju UV zraka i stabilizaciju svjetla, a otpornost na utjecaj prašine i prolaska vremena omogućuje dugogodišnje korištenje klime.
Klima uređaj dolazi standardno sa infracrvenim daljinskim upravljačem i WIFI 2.0. Ovaj modul omogućuje upravljanje i podešavanje funkcija klima uređaja putem posebne aplikacije na pametnom telefonu ili tabletu. Pametan senzor koji se nalazi u infracrvenom daljinskom upravljaču obavještava klima uređaj o svojoj poziciji i temperaturi, a unutarnja jedinica tada sama prilagođava smjer i temperaturu zraka.
Q-Neo vanjska jedinica dolazi s posebnim Wagner premazom za zaštitu od korozije. Ova vrsta antikorozivne zaštite pomaže vanjskim jedinicama da ostvare životni vijek i do 15 godina, što je izuzetno za slučajeve kada je vanjska jedinica izložena brojnim štetnim učincima

Kontaktirajte nas!