AUX HALO 2.7 kW – ARI-09HCH/ARO-09HCH

Kontaktirajte nas!

Top model AUX klima uređaja iznenaditi će vas ponudom i brojnim inovativnim rješenjima. Prije svega, odlikuju ga niska potrošnja električne energije, vrhunska obrada zraka i tihi rad. AUX HALO lako će rashladiti željenu prostoriju i za vrijeme iznimnih vrućina, a u prijelaznim mjesecima poslužit će vam i za dogrijavanje prostora. Naravno, ne smijemo zaboraviti napomenuti da ova serija koristi ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32 koji ne samo da pomaže pri očuvanju okoliša, već i sam uređaj čini učinkovitijim.

Cijena: 566,39 €
Radna tvar R32
Raspon rashladnog učina (kW) 0,65 - 4,0
SEER / Energetski razred HL 8,5 / A+++
God. potrošnja hlađenje (kWh) 111
Raspon učina grijanja (kW) 0,93 - 4,2
SCOP / Energetski razred GR 4,6 / A++
God. potrošnja grijanje (kWh) 883
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm 294×881×194
Težina unut. jed. (Kg) 9.5
Wi-fi Wi-fi uključen u isporuku
Dimenzije vanj. jed (V׊×D) mm 555×785×300
Težina vanj. jed. (Kg) 26
Promjer cijevi - tekuć. (mm/") 6,35 (1/4")
Promjer cijevi - plin (mm/") 9,52 (3/8")
Maksimalna duljina cijevi (m) 20
Maksimalna vis. razlika (m) 10
Napon priključka 230 V / 50 Hz
Jamstvo 60 mjeseci
Područje rada - hlađenje (°C) od 16°C do +49°C
Područje rada - grijanje (°C) od -20°C do +30°C

AUX HALO
AUX Halo klima uređaj svakako je najpristupačniji R32 A+++ model. S energetskom učinkovitošću u hlađenju (SEER 8.5) i najvišim energetskim razredom A+++ predstavlja idealan odabir za one koji vole snažno, ali štedljivo hlađenje. No, osim pouzdanog hlađenja, kao jedan od rijetkih klima uređaja na tržištu sa energetskom učinkovitošću u grijanju (SCOP 4.6) pripada razredu A++, što ga postavlja visoko u ponudi klima uređaja za potrebe grijanja ili dogrijavanja prostora.
Ova serija koristi ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32 koji ne samo da pomaže pri očuvanju okoliša, već i sam uređaj čini učinkovitijim.
AUX HALO klima uređaji nude stvarno širok raspon rada u svim vremenskim uvjetima pa na pouzdan rad možete računati tokom cijele godine. Za vrijeme zime i najhladnijih dana također ne morate brinuti, jer AUX HALO nesmetano grije i na čak -20°C ambijentalne temperature.
Halo klima uređaj dolazi sa infracrvenim daljinskim upravljačem i WIFI 2.0, sa funkcijom samočišćenja i iFeel funkcijom, a uz aerodinamične posebno oblikovane lamale ispuha, svjež zrak stići će do dijelova prostorije i do 15m udaljene od klima uređaja. Vanjska jedinica ima poseban Wagner premaz za zaštitu od korozije.

Kontaktirajte nas!