Najjeftinije grijanje do -30 ° C i hlađenje do +54 ° C s vrhunskim klima uređajima

Kontaktirajte nas!

KLIMA UREĐAJ GREE U-CROWN PREMIUM INVERTER GRIJANJE DO -30° C

u crovn

 

 

 

 

 

Vanjska jedinica funkcionira učinkovito pri ekstremno niskim zimskim temperaturama (-30 ° C), kao i na vrlo visokim temperaturama (do +54 ° C) .Bez imalo ustručavanja možemo reči da je ovo uređaj za 21. stoljeće energetske klase A++.

cijena od:9,230 kn (PDV uključen)

>> opširnije

 

Mitsubishi Kirigamin FH serija

mitsubishi-electric-mszmuz-fh35vehz-3360487_1024x768

Klima Mitshubishi MSZ-FH VE/MUZ-FH VE INVERTER spada u energetski razred A + + + . To je  toplinska crpka s visokom učinkovitost što ga čini jednim od najjeftinijih izvora grijanja.

cijena već od: 7,500,00 kn (PDV uključen)

>> opširnije

 

Mitsubishi SF serija super dc inverter klima uređaja

 

SF MODEL ve inverter mitcubishi

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ -SF SUPER DC  inverterski uređaji koji uz atraktivan dizajn osiguravaju i iznimno tihi rad uz odličnu energetsku učinkovitost.

cijena već od: 5,260,00kn (PDV uključen)

>> opširnije

Gree Lomo GWH-QB Inverter Series-Regular

Lomo-A5

Klima uređaj Lomo gwh-qb serija regular Super Dc inverter u izvedbi toplinske pumpe koristi vrhunsku G10 tehnologiju.Specijalno dizajniran prednji panel sa nevidljivim displejom u stand by režimu savršeno će se uklopiti u svaki prostor bilo u kučanstvu ili poslovnim prostorijama.Ovaj visoko efikasan uređaj energetske klase A++ koristi kao rashladno sredstvo ekološki freon R32 i usklađen je sa ERP

cijena već od: 3.450,00kn (PDV uključen)

>> opširnije

Hyundai Elite inverter HRH/HRO-GMV  serija

hyundai-elite-inverter-2-5b18fc0cc4f6e_5b18fcfcb9c59

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top model korejskog proizvođača osvaja svojim inovativnim dizajnom i moćnim performansama.Visoka energetska učinkovitost u hlađenju i grijanju postignuta je korištenjem naprednog kompresora i ekološkog rashladnog medija R32.Elite inverter model dolazi u 3 različina učina - 2,6 / 3,5 / 5,2 kW. Opremljen je ionizatorom zraka i funkcijom samočišćenja. Njime je moguće upravljati putem WiFi sučelja

cijena već od :3,000,00 kn(PDV uključen)

>>opširnije

Kontaktirajte nas!